Llengua Catalana i literatura

Fer la traveta

Acabades les eleccions al Parlament, podem encarar amb serenitat la notícia sobre l'èxode de refugiats provinents de l'Orient Mitjà i països de més enllà cap a Europa. Pels volts de l'inici de curs, estrany ha estat el dia sense que algun fet relacionat no aparegués als mitjans. Costa de creure que en una societat que es creu civilitzada passi que dia sí i dia també alguna persona que fuig dels horrors de les guerres i de les misèries no mori.

El meu robot

Vols construir un robot, saps que en fer-lo uns quants aspectes de la teva vida canviaran i potser també la vida dels teus contemporanis. És clau el rigor i el detall del teu treball!

Treballarem el text descriptiu tot planificant l'esencial per presentar-nos i explicar detalladament com és el teu robot, únic i creat per tu mateix/mateixa: 

imatge de jbadiell

Una aposta

Phantasticus

http://statics.ccma.cat/multimedia/jpg/0/7/1204882677670.jpgNascut a Ciutat de Mallorca, Ramon Llull és una figura universal de la cultura catalana. Tot i així, encara és, per a molta gent, un desconegut. Aquest documental ens descobreix la figura de l'home que va voler escriure el millor llibre del món per combatre i convèncer dels seus errors els infidels. Va dedicar la seva vida a elaborar un mètode, a elucubrar un Art basat en el raonament.

DIEC2

Aquest mes els continguts Espurn@ fan un homenatge a Ramon Llull, l'autor medieval més prolífic i el primer a fer servir una llengua romànica per transmetre coneixements filosòfics, teològics i místics. Com a pioner que era va haver de crear el lèxic necessari per poder expressar les seves idees.

Ramon Llull

 

Ramon LLull, filòsof, teòleg, escriptor d'origen mallorquí. Aquest any fa 700 anys de la seva mort.

Pàgines

Subscriu-te al RSS - Llengua Catalana i literatura
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kampus.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant