2n cicle d'ESO

imatge de rvinas

Forces

INTRODUCCIÓ

Aquesta és una activitat plantejada per aprofundir en la comprensió dels enunciats abans de començar a resoldre problemes. Està pensada per fer dins l’aula en grups de uns 4 alumnes.

Phantasticus

http://statics.ccma.cat/multimedia/jpg/0/7/1204882677670.jpgNascut a Ciutat de Mallorca, Ramon Llull és una figura universal de la cultura catalana. Tot i així, encara és, per a molta gent, un desconegut. Aquest documental ens descobreix la figura de l'home que va voler escriure el millor llibre del món per combatre i convèncer dels seus errors els infidels. Va dedicar la seva vida a elaborar un mètode, a elucubrar un Art basat en el raonament.

ELS EDUKADORS

Jan, Peter i Jule són tres joves que volen canviar el món. Els nois es converteixen en “Els edukadors”, els misteriosos autors d’actes poètics i no violents amb els que volen avisar els rics que els seus dies d’abundància estan comptats. Tot es complica quan Jule s’enamora dels dos nois. A més una imprudència acaba de posar-los en perill. 

The Secret of Nikola Tesla

1886. Nikola Tesla arriba als EUA per aplicar totes les seves idees innovadores sobre l’electricitat. Allà es trobarà amb l’oposició d’alguns personatges com Thomas Alva Edison. Tot i així, recolzat per sectors de la banca, podrà desenvolupar els seus descobriments fins que les seves idees topin amb alguns interessos econòmics. Tesla acabarà els seus dies sol i oblidat per tothom.

L'ALTRUISME

Podem entendre què és l'altruisme a través de les imatges? Ho provem?

 

DIARIOS DE MOTOCICLETA

El 1952, quan  el "Che" Guevara encara era un estudiant de medicina, va recórrer Amèrica del Sud, amb el seu amic Alberto Granado, amb una moto atrotinada. Els dos joves faran un viatge de descobriment de la rica i complexa topografia humana i social del continent hispanoamericà.

imatge de rvinas

La classificació

Una manera de saber veure semblances i diferències és classificar. Ubiquem els problemes, les fórmules, en lloc o a un altre perquè tenen unes semblances, classifiquem objectes que tenim a casa, però agrupar coneixaments també ajuda a tenir-los més clars i poder-los utilitzar posteriorment.

La Televisió

Quins beneficis i perjudicis ens pot aportar la televisió?

 

Pàgines

Subscriu-te al RSS - 2n cicle d'ESO
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kampus.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant