Professorat

Homenatge a Carme Barba

La Carme va coordinar durant molt de temps aquest portal i va formar part de l'equip de coordinació. La seva emprenta va ser molt important i des de l'equip de coordinació serem a Sant Pau per retre-li l'homenatge que es mereix.  La Carme ens deixa un llegar valuosíssim com  exemple a seguir, tant a nivell personal com professional.  Cal dir que la jornada va ser tot un èxit, i de ben segur que el nostre homenatge no acaba aqui i serà a les aules on dia a dia la recordarem.

 

Phantasticus

http://statics.ccma.cat/multimedia/jpg/0/7/1204882677670.jpgNascut a Ciutat de Mallorca, Ramon Llull és una figura universal de la cultura catalana. Tot i així, encara és, per a molta gent, un desconegut. Aquest documental ens descobreix la figura de l'home que va voler escriure el millor llibre del món per combatre i convèncer dels seus errors els infidels. Va dedicar la seva vida a elaborar un mètode, a elucubrar un Art basat en el raonament.

DIARIOS DE MOTOCICLETA

El 1952, quan  el "Che" Guevara encara era un estudiant de medicina, va recórrer Amèrica del Sud, amb el seu amic Alberto Granado, amb una moto atrotinada. Els dos joves faran un viatge de descobriment de la rica i complexa topografia humana i social del continent hispanoamericà.

Vols millorar el teu anglès?

English with Jennifer és un canal de Youtube gestionat per la Jennifer i que compta amb un gran nombre de seguidors. Prova'l!

Cliqueu damunt la imatge 

imatge de rbarlam

Cal escoltar els nens

L'Adora Svitak és una nena que va néixer l'any 1997 i que per tant podria ser perfectament la vostra companya de pupitre o de classe. Tal i com explica ella mateixa a la seva web li agrada llegir i de ben petita ja va publicar el seu primer llibre.

Antirumors

Una web on podem trobar informació certa per a contrarestar molts dels rumors que circulen entre la gent.
Hi trobareu un ampli catàleg d'activitats per combatre els rumors i estereotips sobre la diversitat cultural, així com vídeos, còmics, etc.

http://www.bcnantirumors.cat/

Intocable

 

                                                                                                COMPARTINT CRISPETES…                                         

 

 

 

Un habit de vida saludable

 EN FORMA, UN HÀBIT DE VIDA SALUDABLE

                                                                         http://www.xtec.cat/~mvidal59/index.htm

Pàgines

Subscriu-te al RSS - Professorat
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kampus.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant