Competència en Comunicació Lingüística i Audiovisual - Intel·ligència lingüística

Resum del 2015 i nous propòsits

Millorar les notes, fer més esport, ... són alguns dels bons desitjos que fem cada vegada que comencem un any. El 2015 ha estat un any mogudet a molts nivells. A vegades hom diria que en comptes d'evolucionar, involucionem. Recordem: la crisi dels refugiats, les guerres, atemptats i violència a tort i a dret, ... Però tot i que als telenotícies cada dia se'ns mostren desgràcies i més desgràcies, també en passen de bones, de coses. Així que, per entrar bé l'any, us demanarem treballar quina ha estat  per a vosaltres la notícia que més tristesa us ha causat.

El meu robot

Vols construir un robot, saps que en fer-lo uns quants aspectes de la teva vida canviaran i potser també la vida dels teus contemporanis. És clau el rigor i el detall del teu treball!

Treballarem el text descriptiu tot planificant l'esencial per presentar-nos i explicar detalladament com és el teu robot, únic i creat per tu mateix/mateixa: 

imatge de jbadiell

Una aposta

Sant Jordi 2015: Poemes senzills en anglès i relats amb Storybird

 

Sant Jordi 2015 - Storybird

Aquest Sant Jordi la proposta de l'equip Espurn@ és la creació de poemes senzills en anglès i breus relats amb Storybird.

Phantasticus

http://statics.ccma.cat/multimedia/jpg/0/7/1204882677670.jpgNascut a Ciutat de Mallorca, Ramon Llull és una figura universal de la cultura catalana. Tot i així, encara és, per a molta gent, un desconegut. Aquest documental ens descobreix la figura de l'home que va voler escriure el millor llibre del món per combatre i convèncer dels seus errors els infidels. Va dedicar la seva vida a elaborar un mètode, a elucubrar un Art basat en el raonament.

Pàgines

Subscriu-te al RSS - Competència en Comunicació Lingüística i Audiovisual - Intel·ligència lingüística
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kampus.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant